Het concept

Escaperooms zijn tegenwoordig overal te vinden, mensen vinden het leuk om puzzels/raadsels op te lossen in groepsverband. Dineren hoort vaak ook bij een uitje, dus daarom heb ik deze 2 zaken gecombineerd in de vorm van “Puzzel Proeverijen”. Het is een lunch of diner in de vorm van meerdere gangen waarbij iedere gang wordt voorafgegaan met een puzzel die opgelost moet worden voordat je je eten krijgt. De invulling van het eten wordt door iedere restauranthouder zelf bedacht en gepubliceerd op deze website. Daarbij is de culinaire keuze reuze.

De puzzels

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Alle puzzels zijn door ons verzonnen en met de hand gemaakt. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als gangen. Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en  wordt de tijd digitaal bijgehouden.  De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt. Alle puzzelseries hebben een Letter, bijvoorbeeld serie A. Deze serie A is bij alle restaurants hetzelfde. Heb je deze al gehad, kies bij het reserveren voor een andere letter.

Bekijk onze locaties en reserveer direct!

Voor reserveringen op dezelfde dag; kijk bij de last-minute aanbiedingen.

Puzzelen tijdens het eten
Puzzel app Puzzelproeverij

Kort stukje uitleg

De tijd wordt bijgehouden in de app. Kijk na afloop hoe goed jouw tijd is in het algemeen klassement. En deel je tijd via social media. Per puzzel is er een apart klassement. Voor de beste tijden zijn er prijzen te verdienen.

Puzzel game Puzzelproeverij

Kort stukje uitleg

Er komen na een bepaalde tijd hints beschikbaar om je te helpen de puzzel op te lossen. De echte puzzelaars hebben deze misschien helemaal niet nodig.

Impressie Puzzelproeverij app