Puzzelproeverij in Oisterwijk
Oisterwijk

Taverne De Posthoorn

Puzzelen bij Taverne De Posthoorn in Oisterwijk

Over Taverne De Posthoorn

Taverne De Posthoorn is een gezellig boscafé met tal van mogelijkheden.
U kunt bij ons terecht voor een gezellige borrel met een hapje, maar ook voor een lekkere lunch of een heerlijk à la carte diner.

Naast onze midgetgolf baan en grote speeltuin bieden wij arrangementen, zoals huifkar, solex, scooter of e-chopper rijden.
De puzzelproeverij is een perfecte aanvulling op wat wij allemaal al doen!


GENIETEN VAN BRABANTSE GASTVRIJHEID
Maak kennis met Taverne de Posthoorn, een prachtige taverne in het hart van groen recreatiegebied de Kampina. Hier geniet je van een uitgebreid 3-gangendiner vol heerlijke klassiekers. Er is voor ieder wat wils, zowel voor vleeseters als voor veganisten. Alle gerechten worden bereid met verse, lokale ingrediënten en dat proef je. Wij wensen je alvast smakelijk eten

Bij Taverne de Posthoorn is werkelijk voor iedereen iets te beleven. Je kunt er de hele dag door terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, gezellige high tea of goede borrel. De enthousiaste gastheer en gastvrouw zorgen ervoor dat het jou aan niks ontbreekt. Er wordt gekookt met verse producten uit de streek en dat proef je! De taverne ligt in het hart van het groene recreatiegebied de Kampina en is dus ideaal om te combineren met een fiets- of wandeltocht door de mooie omgeving.

Daar blijft het niet bij: de taverne beschikt over een speeltuin voor de kleintjes, een midgetgolfbaan én een camperplek voor gasten die niet meer weg willen. Staat er binnenkort een familiedag, teamuitje of (vrijgezellen)feestje op de planning? Dan denken ze graag met je mee, bijvoorbeeld met een huifkartocht, vespa- of e-chopperverhuur of heerlijke barbecue. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het gemak, de rust en de Brabantse gezelligheid bij Taverne de Posthoorn!

Je bent van harte welkom!

Reserveer voor een heerlijke lunch of diner Ja, ik wil reserveren!