3 gangen Puzzel Diner
3 gangen
puzzelkaart
Voorgerecht:
Soep van moment
Toast en boter
Gevulde paddenstoelen Bospaddenstoelen gevuld met
romige camembert, afgemaakt met
geurige kruidenboter, notenmix en
brood
Hoofdgerechten:
Salade geitenkaas; Een frisse mix van Mesclun,
knapperige noten, tamme kastanje
en gebakken appel, gecombineerd
met romige, lauwe geitenkaas en
honing
Patatje pulled chicken
Vers gebakken frietjes met onze
huisgemaakte pulled chicken, omhuld in
een zoete BBQ-saus en afgemaakt met
een vleugje milde reigersaus.
eventueel met kaas.
Fish & Chips; Krokante heekfilet in een goudbruin
bierbeslag, verse frieten, huisgemaakte
remouladesaus en mayonaise
Varkenshaas saté
Malse varkenshaas, gemarineerd en
gegrild. Geserveerd met onze
huisgemaakte pindasaus, knapperige
sajoerboontjes, gefrituurde ui en
kroepoek. Voor een frisse toets van
zoetzuur
Portobello burger; Een sappige portobello op een zacht
brioche broodje, getoppt met frisse lollo
rosso, zoet-zure komkommer,
gefrituurde ui en sushi gember.
Afgemaakt met een pittige wasabi
mayonaise
Chicken burger; Een sappige kipfilet burger op een zacht
brioche broodje, gegarneerd met crispy
bacon, frisse Lollo rosso, rode ui, romige
cheddar, zoet-zure komkommer,
sappige tomaat en afgemaakt met een
pittige jalapeño mayonaise
Black Angus burger*
Een sappige Black Angus burger op
een bagnat broodje, getopt met
knapperige bacon, romige
cheddar, zoet-zure relish, frisse
lollo rosso en een vleugje BBQ en
milde reigersaus voor een unieke
smaakcombinatie
*Hoofdgerechten worden geserveerd met
verse friet en mayonaise
Nagerechten:
Dame blanche
met roomijs, chocoladesaus en
slagroom.
Kletskop
met pecan-caramelijs, caramelsaus
en slagroom
Bastogne parfait
Parfait gemaakt met Bastogne
koek, vanille ijs en karamel
39,95
Bekijk arrangement