Puzzelproeverij in Baarle-Nassau
Baarle-Nassau

Baarle outdoor & leisure

Puzzelen bij Baarle outdoor & leisure in Baarle-Nassau

Over Baarle outdoor & leisure

PUZZELEN – BORRELEN – GENIETEN

Geniet van een gezellige middag of -avond met je vrienden of familie met dit nieuwe concept. De ideale combinatie van een gezellige activiteit en borrelen! In drie rondes waarin eerst een raadsel of puzzel moet worden opgelost en daarna iets heerlijks op tafel wordt geserveerd, beleef je gezamenlijk een toffe middag of avond.

Gebaseerd op de Corona-avonden waarin je enkel met je beste vrienden mocht afspreken, is deze activiteit ontstaan en is nu al een groot succes. Net als escape rooms, waar je in groepsverband puzzels op moet lossen, zorgt ook deze activiteit voor verbondenheid omdat teamwork belangrijk is. Mede daarom is deze activiteit zeer geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven.

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als borrelmaatjes (3 p.p.) . Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en wordt de tijd digitaal bijgehouden. De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt.

Inbegrepen
• Gezellige borrelmiddag of -avond
• 3 Escape games
• XL-borrelmaatjes

BOEK DEZE ACTIVITEIT

2 – 40 personen
Inclusief 3 escape Games
3 Borrelmaatjes p.p.
€ 9,95 p.p. | 60 - 90 min.

Reserveer voor een heerlijke lunch of diner Ja, ik wil reserveren!