Puzzel Proeverij

Postadres: Eikengaard 8, 5283 EH Boxtel

E-mail: info@puzzelproeverij.nl

Tel: 06-31679071

kvk: 82816131


Logo Puzzelproeverij

Vacatures

Functie: Accountmanager regio N-west Nederland

Functie: Accountmanager regio Randstad

taakomschrijving: je gaat het concept Puzzel Proeverij verkopen aan restaurants/eetcafés.in jouw regio. Koude verkoop, maar wel op een gemoedelijke manier de potentiële deelnemers warm maken voor het concept. Je reist met eigen vervoer. Je mag je eigen werktijden invullen.

Profiel: ik ben op zoek naar iemand die affiniteit heeft met horeca en enthousiast is over het Puzzel Proeverij concept en dit weet over te brengen bij de potentiële deelnemers. Ervaring in de koude verkoop is een pré. Je bent representatief en communicatief vaardig. 

Verdiensten: je werkt op basis van commissie; voor iedere gast die een puzzelproeverij boekt in een restaurant die jij geregeld hebt, krijg je een vaste fee. Dat betekent dat je met je werk investeert in de toekomst. Als je een restaurant geregeld hebt kan dat voor jaren aan inkomsten zorgen. De commissie krijg je maandelijks uitgekeerd. 

Solliciteren: als het je wat lijkt stuur een mail met je cv .en motivatie naar stef@puzzelproeverij.nl Naast een kennismakingsgesprek en eventueel tweede gesprek hoort het overleggen van een verklaring van goed gedrag bij de procedure..

Voor vragen over de vacature bel: 06-31679071